|
|
|
|
Nekroman
Založený: 21.08.2006
|
Pre?o sem nikto ni? nenapísal?
Tak sa zamyslím sám. Poznám trošku život ale poznáte Vy trošku smr? Iste ste sa s?ou už stretli, ale stretli ste pri tom aj ma no ja Vás mnohých už áno a netvrdim, že ma to teší, lebo niektorí nepatríte ani ku nám. viem, je to scestné komunikova? tu ako živý a pritom sa tvari? ako živý, ale takých úchylov je dos?. u ma je ten rozdiel, že ja som aj aj. som živý a viem sa pohybova? aj tam dolu a predsa..... nuž teda aký som okrem toho, že priemerný psychológ by ma poslal za toto na lie?enie.
avšak jedného tak aj poslali a pri výmene riadite?ov na psychiatrickom oddelení upozornil odchadzajúci nastupujúceho kolegu, že tam má takého ktorý tvrdí, že má viac ako 120 rokov. nastupujúci sa udivil a povedal poznamku, že to aj on hovorí akoby tomu veril. starý sa zasmial a povedal --- som tu už viac ako 150 rokov a ešte ma o tom nepresved?il ....
nuž teda pochopí niekto, o som napísal alebo?.... aký je rozdiel medzi životom a smr?ou?
_________________ Hrobový pochôdzkár - Memento mori
Naposledy upravil Nekroman dňa Ut Nov 21, 2006 10:43 pm, celkom upravené 1 krát
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Predmet: |
Zaslal: So Aug 26, 2006 10:28 pm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Ne Nov 12, 2006 2:24 am |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Po Nov 13, 2006 2:19 pm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Ne Dec 10, 2006 8:15 pm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Ne Dec 10, 2006 8:18 pm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Ne Dec 10, 2006 9:48 pm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asarat
Založený: 23.01.2006
|
Je tu re? o smrti ako takej. Dobre, a o takto život?
Kto je silnejší Smr? i život? A ktorá sila je väšia?
Ak zoberiem pomyslený boj medzi smr?ou a životom, kto v tomto boji momentálne boduje?
Zrejme logika hovorí, že život. Pre?o Nuž rodí sa viac ?udí, ako umiera. To znamená, že život vraj vedie. Ale ko?ko detí sa rodí m?tvych, alebo ko?ko sa ani nenarodí
Štatistiku nemám, ale na konci je, bola a bude smr?. Kto teda vedie, alebo nakoniec vyhrá Máme však šancu, ak prídeme na spôsob nesmrte?nosti aj tela, nielen duše. Avšak aj o dušu môžete prís, ak ste si nedali pozor.
Naposledy upravil asarat dňa Ne Feb 04, 2007 3:36 pm, celkom upravené 1 krát
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luis
Založený: 27.12.2005
|
|
Ascher Napísal: |
Ašarat Napísal: |
Je tu re? o smrti ako takej. Dobre a o takto život?
Kto je silneší Smr?, i život? A ktorá sila je ve?šia?
Ak zoberiem pomyslený boj medzi smr?ou a životom kto v tomto boji momentálne boduje?
Zrejme logika hovrí, že život. Pre?o Nuž rodi sa viac ?udí, ako umiera. To znamená, že život vraj vedie. Ale ko?ko detí sa rodí mrtvých, alebo ko?ko sa ani nenarodí
Štatistyku nemám, ale na konci je, bola a bude smr?. Kto teda vedie, alebo nakoniec vyhrá. Máme však šancu ak prídeme na spôsob nesmrte?nosti aj tela nie len duše. Avšak aj o dušu môžete prís ak ste si nedali pozor. |
Ned sa urcit ci smrt alebo zivot. Aj smrt aj zivot idu ruka v ruke pri kazdom z nas. Na nase nestastie si neuvedomujeme ani jedno pocas nasho zivota. Samozrejme pokial nepride nemoc, smrt niekoho okolo nas. Inak bludime tu po svete . Horsie je pokial prideme o dusu! S toho mam strach a najme pri mojom sposobe prace. Klub sebevrahov |
Môj malý f?uk, f?uk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strana 1 z 3
|