|
|
  |
 |
asarat

Založený: 23.01.2006
|
Predpokladám, že moje posledné rozhodnutie zo d a 20.11.2011 sa už dostáva na verejnos?.
Teda som sa rozhodol pár slov aj ke? to nepovažujem za extra potrebné komentova? svoje rozhodnutia predsa tak u?iním pretože mám na to osobitý dôvod.
K uvedenému d u som podmiene?ne povýšil ( zapoži?al stupe?)
Ve?majstrovi Osse Nuri A – K?az prvého stup?a.
Majsterku nižšieho rádu Niptah – Majster vyššieho rádu.
Majstra nižšieho rádu Ascher – Majster vyššieho rádu.
Uvedenému kroku som podmiene?ne pristúpil vzh?adom na skuto?nos?, že po?as uplynulých štyroch kalendárnych rokov splnili požiadavku na podmiene?né povýšenie a to spôsobom, že získali nadpolovi?ný po?et ur?ených bodov, ako aj preto, že v momentálnej fáze výu?by sa posunuli vo výu?be do stavu, že je nutné aby boli hierarchicky na úrovni, ako som vyššie uviedol.
Toto je nutné aj z dôvodu, že ak by sa tak nestalo porušili by sa interné predpisy s prácou a oboznamovaním sa s technikami ur?enými pre uvedený stupe?.
Teda na nižších stup?och by sa vlastne ?alej vzdelávali v rozpore s tým ako je ur?ené.
Toto podmiene?né povýšenie sa zatia? vz?ahuje len na spolo?nos? Selekcia.
V spolo?nosti Chrámu Búrok, toto povýšenie nie je platné do doby akceptovania Ve?k ažnou Pandora Nimue.
Požiadavku o akceptáciu aj pre Chrám Búrok spracujem a zašlem v priebehu pár dní.
Uvedené stupne je nutné legislatívne obháji? do doby 20.11.2012 po tomto dátume sa uvedený kolegovia v prípade ne-obhájenia – nesplnenia náležitých úkonov automaticky dostávajú na predošlí stupe?.
Ašarat
21.11.2011
_________________ Ja sa smrti nebojím, ja ju vítam.
|
|
|
|
|
|
|
 |
  |
Predmet: |
Zaslal: Št Dec 01, 2011 8:36 pm |
|