|
Predmet: |
Zaslal: Ut Dec 17, 2013 1:05 am |
|
  |
 |
|
|
|
|
 |
  |
Zaslal: Ut Dec 17, 2013 1:38 am |
|
  |
 |
armen

Založený: 25.12.2005
|
Práve ítam, že od roku 2006 sa nám toho v tomto smere ve?a nezmenilo. Stále dumáme nad tým, pre?o nestíhame ani z?aleka to?ko, ko?ko by sme chceli. Možno si na seba toho berieme prive?a a potom ani jednu z predsavzatých vecí nerobíme poriadne.
Máme na seba vysoké nároky o sa týka kvantity, ale možno nám uniká kvalita. Nechceme by? náhodou zbyto?ne dokonalí v každom smere a perfektní odborníci na každú tému? Je už možností naozaj tak ve?a, že si nedokážeme vybra? jeden smer a drža sa ho?
Dnes sme jogíni, zajtra mágovia, pozajtra lie?ime kame?mi a o týžde? budeme tancova? šamanské tance okolo oh?a. Chceme vyskúša všetko ale možno pri tom "priestrele barom" niekde minieme tú cestu, ktorej by sme sa mali venova? a keby sme stále nepreskakovali z témy na tému, tak by sme v nej mohli by? naozaj dobrí.
Treba sa oboznámi? so všetkým, o sa nám naskytne, pre?o nie. Ale niekde by sme sa už mali zastavi? a namiesto "robi? všetko povrchne" by sme možno mohli skúsi? "robi? nie?o poriadne". A vydrža aj drobné neúspechy a dni, ke? sa proste nedarí. Vyšliapa? si ten chodní?ek pekne krô?ik po krô?iku a nepreskakova? z jednej cesty na druhú každý mesiac.
Ale to som sa už asi dostala trošku mimo témy 
|
|
|
|
|
|
|
 |
  |
Zaslal: St Dec 18, 2013 12:34 pm |
|
  |
 |
|
|
|
|
 |
  |
Zaslal: St Dec 18, 2013 12:38 pm |
|
  |
 |
|
|
|
|
  |
Zaslal: Pi Dec 20, 2013 8:37 am |
|
  |
 |
|
|
|
|
 |
  |
Zaslal: So Dec 21, 2013 10:29 am |
|
  |
 |
|
|
|
|
 |
  |
Zaslal: St Dec 25, 2013 1:49 am |
|
  |
 |
nimbostratus

Založený: 17.05.2006
|
|
o sa týka ?asu hovorenia a ml?ania, mnohí si tu vydýchli a za?ali svoju lenivos? nahrádza? pojmom - ?as ml?ania. "Mám ?as ml?ania, tak sa vykašlem na svoje úlohy a mám pokoj!". Áno, je to náro?ná téma alebo skôr pochopenie toho, kedy je naozaj reálny ?as hovorenia a ml?ania a i im nasved?uje predchádzajúca chyba/chyby alebo sa jedná o dajme tomu návrat Saturna spojený s prechodom do prvého domu a tým pádom nemám na ni? energiu.
Ale spä k téme: ako sa vyhnú tomu, že odrazu nemáme ?as na ni? Podobne ako písala kolegy?a Armen - je potrebné nastavi? si harmonogram. Ale o ke? moje úlohy samotné sú už mimo môj vnútorný cie? a aj tak po stanovení harmonogramu sa na to o 2 týždne vy... (prenesiem zna?né úsilie zo splnenia predchádzajúcich úloh na vykonanie ve?kej potreby)
iže, dostávame sa k bodu - správne zadefinované ciele a možno aj cesta. A ke?že nám po bujarých oslavách príchodu nového roku, tento nový rok aj naozaj príde, bolo by dobré práve v tomto období zamyslie? sa nad tým, o je pre m a v tomto živote potrebné, i som na správnej ceste, alebo o vôbec pre m a táto cesta znamená, i mám správne ciele, k tomu si namiešame správnu stratégiu ideálne v kritických oblastiach pre úspech a šup ho do prioritizácie cie?ov a úloh. (skrátená verzia - zjednodušte si život!).
Pre menej náro?ných ?itate?ov odporú?am - skúste sa opýta? najbližšej veštici, aká je vaša cesta a po jej potvrdení, že máte pred sebou skvelú budúcnos?, venujte sa zdraviu, š?astiu a pomáhajte sebe a druhým. Držím palce!
|
|
|
|
|
|
|
 |
  |
Zaslal: St Dec 25, 2013 1:52 pm |
|