|
Predmet: |
Zaslal: Po Jan 20, 2014 7:33 am |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: St Jan 22, 2014 1:29 pm |
|
|
|
Luis
Založený: 27.12.2005
|
|
Ako som prišiel ku sebe? . Dobre napíšem to teda. Život som bral a možno beriem ako herec rolu ktorú dostal od režiséra.
Mám mnoho úloh na tomto javisku zvanom Život.
Na tomto javisku sú rôzne úlohy ktoré musím zvládnu?, i už ako hlavný predstavite? úlohy, i už ako predstavite? ved?ajšej úlohy.
V kom som sa našiel?
V dvoch super hercoch (pod?a ma teda) jeden z nich bol Vlasta Burian a druhý Louis de Funès de Galarza.
Mali prazvláštny jednoduchý humor, ktorému ?lovek rozumie a ukazuje pritom, aký sme v našej nahote my sami a predsa sa tomu smejeme.
Títo dvaja géniovia, svojimi ukážkami svojho talentu mi ukázali kto som vlastne ja sám vo svojom vnútri, ke? sa stávam odosobnený a proste C. a K. maj. Luis.
Vy viete aký som a pre?o som na tomto stupni.
Som tu slobodný, hoc ?asto len trpený a Ascherom upozor?ovaný na etiketu, zákony at?.
Avšak ja tým len takto ukazujem nie?o z toho, o je to sloboda ducha. Sloboda vo svojom vnútri, v sebe samom.
Vo svojom vnútri, by? rebelom a predsa ak treba navonok aj vzorom, u?ite?om a režisérom na javisku zvanom Život.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: St Jan 22, 2014 2:46 pm |
|
|
|
asarat
Založený: 23.01.2006
|
Meno Ašarat mi bolo proste dané, i povedané, že toto si a bol takto si sa volal a si ním aj teraz, ako sa komu pái.
(pozor v taliansku síce žil menovec, ale ni? spolo?né sme nemali okrem zhody mena)
A toto meno ide so mnou celý ?as.
V nejakom zabudnutom jazyku to vraj znamenalo - "neživý no nem?tvy" - význam týchto vo?ne preložených slov významu mena, však nemôžeme chápa? doslovne. V tom jazyku to malo aj iný rozmer a význam, ako ho chápem dnes pri tomto vo?nom preklade.
Ja chápem zmenu mena po?as cesty a to tak, že zrejme vyráža z vnútra jedinca ako istý stupe? poznania.
A chápem to v týchto dvoch úrovniach.
1.- Pochopenie potreby utajenia verejnej civilnej identity.
2.- Pochopenie seba, svojho Ja v zmysle pochopenia toho kto naozaj som, ak nie som vo fyzickej úrovni civilizácii tejto doby.
_________________ Ja sa smrti nebojím, ja ju vítam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: So Jan 25, 2014 11:03 am |
|
|