|
Viete kontrolovat sny? |
|
|
Netuším o ?om je re?, ale pre?ítam si diskusiu |
|
0% |
[ 0 ] |
Zhruba viem o ?o ide, ale zatia? sa mi to nestalo |
|
0% |
[ 0 ] |
Málokedy sa mi to podarí |
|
0% |
[ 0 ] |
Ob?as mi to výjde a je to zábava |
|
25% |
[ 2 ] |
Bežne to robím |
|
50% |
[ 4 ] |
Mne sa ni? nesníva |
|
25% |
[ 2 ] |
|
|
|
|
Celkom hlasov : 8 |
|
|
Predmet: |
Zaslal: St Jan 10, 2007 11:25 am |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Ut Jan 16, 2007 10:18 am |
|
|
|
admin
Site Admin
Založený: 22.12.2005
|
|
mYXo Napísal: |
no.... take nieco som uz pocul... zaujma ma v akej rovine sa sny odohravaju... cize kde ich prezivas... v astrale? alebo je to ina rovina(dimenzia) lebo ten co vedome astralne cestuje tak v podstate zaziva realitu a nie sny (i ked aj sny mozu byt realita).
snad chapes na co sa pytam. |
Ahoj mYXo, este raz by som chcel zopakovat, ze vedoma kontrola snov a astralne cestovanie su 2 absolutne odlisne veci. Avsak strasne vela ludi to miesa do kopy a niekedy dokonca povazuje tieto dve veci za to iste.
Kontrola snov, je celkom slusny zaklad, trening, ako zvladnut kontrolu nad svojim telom, teda aj mozgom. Nakolko sen ako taky sa primarne odohrava TAM.
Pri kontrole snov nejde ani tak o nejaku magiu, ezoteriku ci nebodaj okultnu vedu. Je to jednoznacne popisatelny biochemicky proces, ktory moze nastavat v pri spanku pocas tzv spankovych vretienok.
Kazdopadne, ak Vas tato tema zaujima, mozem nieco o tom napisat do blogu popripade poprosit kolegu menom Santa. On je takz LUCID
Naposledy upravil admin dňa Ut Jan 16, 2007 9:18 pm, celkom upravené 1 krát
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Ut Jan 16, 2007 12:16 pm |
|
|
|
buro
Založený: 23.12.2005
|
|
admin Napísal: |
no.... take nieco som uz pocul... zaujma ma v akej rovine sa sny odohravaju... cize kde ich prezivas... v astrale? alebo je to ina rovina(dimenzia) lebo ten co vedome astralne cestuje tak v podstate zaziva realitu a nie sny (i ked aj sny mozu byt realita).
Ahoj mYXo, este raz by som chcel zopakovat, ze vedoma kontrola snov a astralne cestovanie su 2 absolutne odlisne veci. Avsak strasne vela ludi to miesa do kopy a niekedy dokonca povazuje tieto dve veci za to iste.
Kontrola snov, je celkom slusny zaklad, trening, ako zvladnut kontrolu nad svojim telom, teda aj mozgom. Nakolko sen ako taky sa primarne odohrava TAM.
Pri kontrole snov nejde ani tak o nejaku magiu, ezoteriku ci nebodaj okultnu vedu. Je to jednoznacne popisatelny biochemicky proces, ktory moze nastavat v pri spanku pocas tzv spankovych vretienok.
Kazdopadne, ak Vas tato tema zaujima, mozem nieco o tom napisat do blogu popripade poprosit kolegu menom Santa. On je takz LUCID . |
Mna tato tema zaujima a bol by som rad, keby si k tomu nieco popisal aj do blogu nakolko ti co pridu neskor, mozno ich to bude zaujimat a aspon zistia tvoje postrehy a budu si ich moct porovnat s tvojimi a mozno sa poucia. to sa tyka aj mna, nakolko som to skusal ale nejako sa mi to nedari tak by som si rad precital aj od ostatnych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: St Jan 17, 2007 5:23 pm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: St Jan 17, 2007 11:58 pm |
|
|
|
mYXo
Založený: 25.12.2005
|
admin Napísal: |
Kazdopadne, ak Vas tato tema zaujima, mozem nieco o tom napisat do blogu popripade poprosit kolegu menom Santa. On je takz LUCID |
dakujem za blog hned sa nan vrhnem...
potrebujem este nieco vyjasnit. viackrat som pocul, ze v spanku clovek cestuje z tela von. ak je to pravda a pritom sny sa odohravaju v mozgu, tak kde vlastne potom clovek je? aj aj? alebo... alebo nie vzdy cestuje z tela von? a ak cestuje z tela von znamena to ze astralne cestuje?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Št Jan 18, 2007 2:35 am |
|
|
|
Santa
Založený: 22.12.2005
|
dakujem za blog hned sa nan vrhnem...
potrebujem este nieco vyjasnit. viackrat som pocul, ze v spanku clovek cestuje z tela von. ak je to pravda a pritom sny sa odohravaju v mozgu, tak kde vlastne potom clovek je? aj aj? alebo... alebo nie vzdy cestuje z tela von? a ak cestuje z tela von znamena to ze astralne cestuje? |
Asi do toho vstupim aj ja.
Apropo, nemas za co. Treba rozlisovat 2 veci ktore de facto navzajom velmi nesuvisia.
1) Kontrolovane sny - Lucidne snenie
2) Astralne cestovanie
Prva vec, je nieco ako treningovy mod pre nas zivot. Standardne netrenujes, ale miesto treningu nechavas telo odpocivat. Ak vsak "zapnes treningovy mod", mozes ho pouzit na zabavu, alebo na "pracu". Kazdopadne, stale si v treningovom rezime, a vzdy to aj tak bude. Ak si vsak treningovy rezim dostatocne osvojis, zistis ze moze presahovat aj do realneho sveta, tj ziskavas urcity "admin" pristup k svojmu telu, nakolko v tomto admin rezime pocas treningoveho modu, mas moznost pracovat so svojim vedomim i podvedomim a zaroven modifikovat urcite "spravanie sa" casti svojho tela. Stale to vsak nema nic spolocne s astralnym cestovanim.
Druha vec, teda samotne astralne cestovanie je uz vsak trosku ina kava. Vacsina ludi co to "ako tak ovlada" pouziva spanok, ako urcity "starter". To je vsak uz uplne ina tema
Admin: zas si prisiel k slave ani nevies ako
_________________ Ten kto nikdy nespí ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strana 1 z 4
|
|