|
Predmet: |
Zaslal: Ut Aug 03, 2010 9:26 am |
|
|
|
Shaza
Založený: 13.09.2006
|
|
myslím, že ten ,,domýš?avý" kolega to myslel trochu inak, ale môžem sa mýli?
nemyslím, že v tvojom prípade tým, že sa zaoberáš smr?ou pri?ahuješ smr? vo sfére fyzickej, pri?ahuješ, ale kedže berúc do úvahy kto si, tak a v tejto rovine má obchádza?.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Ut Aug 03, 2010 7:01 pm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Po Aug 09, 2010 8:34 am |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Po Aug 09, 2010 8:38 am |
|
|
|
asarat
Založený: 23.01.2006
|
Shaza Napísal: |
nemyslím, že v tvojom prípade tým, že sa zaoberáš smr?ou pri?ahuješ smr? vo sfére fyzickej, pri?ahuješ, ale kedže berúc do úvahy kto si, tak a v tejto rovine má obchádza?. |
ale nie nemýliš sa je to tak myslel to inak to len sme už my dvaja taký, že za všetkým h?adame nie?o .
Ano mal by ma povedzme obchádza?, ale schránka je principiálne smrte?ná a otázka je potom o to asi urobí so schránkou ak pracujem v týchto úrovniach. Kto vie i na to nájdem niekedy aj odpove?.
_________________ Ja sa smrti nebojím, ja ju vítam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Ut Aug 10, 2010 6:13 pm |
|
|
|
Artime
Založený: 17.02.2006
|
asarat Napísal: |
Shaza Napísal: |
nemyslím, že v tvojom prípade tým, že sa zaoberáš smr?ou pri?ahuješ smr? vo sfére fyzickej, pri?ahuješ, ale kedže berúc do úvahy kto si, tak a v tejto rovine má obchádza?. |
ale nie nemýliš sa je to tak myslel to inak to len sme už my dvaja taký, že za všetkým h?adame nie?o .
Ano mal by ma povedzme obchádza?, ale schránka je principiálne smrte?ná a otázka je potom o to asi urobí so schránkou ak pracujem v týchto úrovniach. Kto vie i na to nájdem niekedy aj odpove?. |
...pod?a ma sa nedá úplne ochráni? schránku, ke? sa ?lovek zaoberá mágiou a aj lie?ením. Jednoducho vždy sa nie?o dáva za nie?o ale dôležité je aj to, nako?ko chceme svoju schránku udrža zachovalú a na o nám vlastne slúži prvorade. Každý má iné priority...
_________________ Arti Arti Artime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Ut Aug 17, 2010 10:36 pm |
|
|
|
mYXo
Založený: 25.12.2005
|
Drahy Asarat dovol mi sa este vratit k predoslej teme.
Podla mna v tomto hra velmi dolezitu ulohu co si predstavujeme pod pojmom mrtvy a pod pojmom smrt. Je to pomenovanie niecoho co kazdy moze vnimat inak. Moze to byt z dovodu skusenosti, ze danu vec zazil v takej ci onakej forme alebo tie skusenosti/ zazitky nema. Alebo ich aj ma ale nazval by ich inak. Hmm...
Som mrtvy ked moje telo zomrie? Som mrtvy ked moje telo fyzicky zije, ale ja som vo vnutri umrel? A mozno by to niekto nenazval, ze je mrtvy, ale ze len nechce dalej zit tento zivot s takymito podmienkami a tak ho odmieta a iba preziva. A mozno sa casom "prebudi" a najde silu a inspiraciu zit aj takyto zivot a tesit sa z neho.
Alebo hovorime o niekom koho telo este zije ale jeho nehmotna existenicia tu uz nie je, alebo je raz tu a raz tam? Alebo, alebo, alebo...
Mne pridu slova velmi nedokonale na takuto komunikaciu... slova su nazvy niecoho co kazdy vnima inak a preto si ludia tak casto nerozumeju... pochopenie je omnoho viac ak pocut tie spravne slova ci definicie... no nie?
Kazdopadne velmi zaujimave prispevky, nazory, vnemi, a nahlady...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Št Aug 19, 2010 1:47 pm |
|