|
|
|
Predmet: |
Zaslal: Št Dec 26, 2013 6:21 pm |
|
|
|
armen
Založený: 25.12.2005
|
U ma táto kniha vyvolala také všelijaké pocity. Zo za?iatku som sa snažila jej venova? pozornos?, ale ku koncu ma už vyslovene roz?u?oval ten štýl písania a záver som ledva prelistovala.
Ve?a slov a myšlienky, ktoré som si z toho odniesla ako nie?o hodnotné, som našla asi dve. Neviem, ím to bolo, ale mala som pocit, akoby na za?iatku nahodil tému, potom zrazu radšej nechcel prezradi? až tak ve?a a ku koncu to už iba dopísal aby bolo. Nepochybne vie, o ?om píše, ale mám pocit, že je tam prive?a prázdnych slov okolo jednej-dvoch myšlienok a to ma rozladilo ešte viac, ako keby som ítala naozaj príbeh, od ktorého ne?akám žiadne "duchovné ponau?enie".
Ostatné knihy od neho som ešte ne?ítala, ale ak toto malo by? to najlepšie, tak neviem neviem, i sa odhodlám kazi? si oi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Št Dec 26, 2013 8:57 pm |
|
|
|
asarat
Založený: 23.01.2006
|
Nuž môj názor-(nie na uvedeného autora, ale všeobecný) je, že ?asto sa píše obdivuhodne ve?a a o ni?om. Nemám asi právo kritizova? pretože aj moja kniha bola sem tam ozna?ená "zaujímavo" avšak na druhej strane obdivujem niektorých autorov, ako úžasne pracujú zo slovom a textom ako takým.
Budem trošku kontroverzný a spomeniem, že napríklad životopisy Jána Pavla II, i Benedikta XVI, sú toho nádherným príkladom.
V niektorých momentoch autori dokázali o ni?om napísa? neuverite?ných 21 až 27 strán textu a nepoveda? absolútne ni?.
Tu som obdivoval to, ako sa dajú opisova? historické fakty a to bez toho, aby sa ?oko?vek povedalo.
Úprimne si myslím, že je to fakt istým spôsobom umenie.
_________________ Ja sa smrti nebojím, ja ju vítam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Pi Dec 27, 2013 4:49 pm |
|
|