|
Predmet: |
Zaslal: Po Nov 13, 2006 11:30 pm |
|
  |
 |
|
|
|
|
 |
  |
Zaslal: Po Nov 13, 2006 11:38 pm |
|
  |
 |
Nekroman

Založený: 21.08.2006
|
mYXo Napísal: |
klasicky priklad toho, ze ako sa do hory vola, tak sa z hory ozyva...
ja sa nieco spytam a v zapati sa to vsetcia opytaju mna
preco mam na otazku, ktoru som nadhodil odpovedat prvy? nie je to ironicke?
kazdopadne pokusim sa nejako odpovedat.
urcite je rozdiel v tom co si o selekcii myslim a co o nej viem. co o nej viem su fakty, ktore tu takto verejne pisat nebudem. co si o nej myslim... ani sam neviem to nejako definovat.... do nejakeho kratkeho textu a preto som mozno aj tuto temu nadhodil.... a smerujem ju viac menej na tych, ktory su najkompetentnejsi o tom rozpravat... ja sa nechcem vyhybat odpovedi, ze co si myslim... ale naozaj to neviem dat do slov... je to mozno nieco co citim a niekedy tomu co citim ani sam nerozumiem a aj ked ano.. neviem to v tejto chvili dat do slov. ak sa mi podari najst na to slova... odpoviem aj ja...
Nekroman - keby chceli pootvorit brany pootvoria ich sami... pravda je taka, ze oni tie brany pootvorili, ale asi je na tych vonku ci vojdu a budu kracat... ci sa budu pytat a co sa budu pytat... a ci tie brany najdu a budu kracat spravnym smerom... takze ja som sa snazil vojst a pytat sa a kracat.... preto aj ta moja otazka...
admin - kto som? a co si zistil o mne z logov? odpoved ten kto bol, je a bude tu uz bola... kto som.... mam pocit ze v predchadzajucom odstavci som co to o sebe nacrtol... snazil som sa vojst do pootvorenej brany a ist... momentalne sa citim v tme strateny nekracajuci a mozno aj padajuci tam kam by som nechcel a preto sa snazim zase prebrat... a najst miesto kde som prestal kracat a ist dalej... mozno prebudit novu inspiraciu... a mozno zacat byt na seba tvrdsi a ist za tym co som si mozno uz davnejsie vytycil... uspokojil som tvoju otazku alebo sa vynaraju dalsie?
Shaza - z vnutra som mal len malo moznosti to ma zaujma... a viem ze aj to malo co som mal moznost bolo pre mna obrovskou inspirujucou silou... |
Tak som si to pre?ítal ešte znovu a znovu. A nedá sa nereagova?. Nechávam to všetko ako celok, pretože sa to nedá trha?.
mYXo: Neviem pre?o píšeš, že si sa chcel "kamsi dosta?" do vnútra Selekcie, ke? si dnu. Zamysli sa nad tým, o si napisal.
?alej... h?adáš odpovede a to akože Ty a tu? No tak potom je to usmevné .... celá Selekcia ako taká. Alebo dehonestuješ tých o sú tam alebo neviem pre?o a tam brali a pre?o tam si. A ak je to fakt tak, že sa ni? nedozviete ani Vy, o ste v Selekcii tak na?o ste tam? Respektíve na?o si tam Ty? Pohybuješ sa v spolo?nosti ktorá sa honosí takými vymoženos?ami ako je aj táto stránka, takou minulos?ou -- aspo? pod?a toho o uvádzate.
Mal si vraj málo možností. Ale ale ... prosím a, smeje sa mi slepé ?revo z toho, aj ke? ho nemám. A ak nie ty tak kto potom sa dostal hlbšie?  Ty ktorý si došiel tam, kde si.
Ach áno, ve? ja nemôžem vedie?, kam si došiel.
Nemôžem vedie? a vidie? všetko, ale vidím a viem viac než sa ti teraz evidentne po pre?ítaní tohto príspevku pá i.
Tak teda mYXo, aká bude odpove? Omluvíš sa velebnostiam Selekcie, i si po?káš až a niekto usmerní, ako treba navonok politicky pôsobi? !
PS: 1 padáš myXo a kam? zastal si a pre?o ve? predsa si vo vnútri
a nemá a kto zastavi? oslovím teda niekoho z okoloidúcich alebo nie?
Padáš len preto, že aj iní padajú okolo teba, alebo preto, že nechceš tým iným pomôc aby nepadli.
A aby a neobvinili z toho, že si nepomohol, povieš len:
viete aj ja som padal a ..... a a a a No o povieš ako to je s tebou?
Myslím, že to sta?í. Zamysli sa, mYXo, zamysli.
Ak si nevieš da? rady tak sa pýtaj tu prítomných.
Škriatok bude celý rozhííííííííííkanýýýýýýý, že môže svoju schizofreniu použi pri tebe.
_________________ Hrobový pochôdzkár - Memento mori
Naposledy upravil Nekroman dňa Ut Nov 21, 2006 10:25 pm, celkom upravené 1 krát
|
|
|
|
|
|
|
 |
  |
Zaslal: Ut Nov 14, 2006 12:36 am |
|
  |
 |
Nekroman

Založený: 21.08.2006
|
armen Napísal: |
Nekroman Napísal: |
Mám skúsi? napísa? A nie je to jasné už z toho ím sa zaoberám Som hrobár.No a o Každý nie?o pochovávame ....trebárs aj tým aký sme. Svojím konaním respektívne nekonaním.
Apriori sme všetci klienti hrobárov aj my sami hrobári sme klienti sami sebe.Je to paradox a z toho tak troška vyplíva to o som mYXovi navrhol.
o sa týka teba Ascher ...... na?o nie?o dodáva? ..... ve? si ako ja..... pochovávaš nie?o o --( by)-- malo ži . A pritom nepochováš to o je dávno m?tve. |
Aj ke? to nebolo mierené mne, musím konštatova?, že ma Tvoje myšlienky zaujali, Nekroman. Každý de? ?lovek nie?o pochováva hlbšie a hlbšie... a možno to raz bude chcie? všetko vráti? spä , ale už to nebude možné. Asi je dobré by? profesionálnym hrobárom - vedie? o pochova? a o nie. Závidím ti.
PS - aj Ty pochovávaš nie?o o by malo ži  |
No teda -- musím skonštatova?, že si mi pekne odpovedala. Vieš hovorí sa, že nikto nieje neomylný - vraj ani Boh.
A tak musím prizna?, u?inil som pár omylov.
A vedie? koho pochova?...... žia?, je to tak. musíme vráti? do zeme to, o zo zeme vzišlo.
Ale nie je v tom spravodlivos?, aj ke? ?udia hovoria, že v tom spravodlivos? je. Myslím v smrti. Je krutá ohavná a nemilosrdná a sú?astne upokojujúca.
Ty však chceš odpove? na iné. Neviem i je správne nie?o v sebe pochova?. Potla?i to áno, ale nie pochova?. Vaše životy sú plné spomienok, ktoré treba potla?i , ale nie pochova?. Sú vašou sú?as?ou, sú?as?ou vašich životov a môžno raz ak vyjdú na povrch, pomôžu niekomu kto to bude ve?mi potrebova?. Ak ich však pochováš, už nebudú môc pomôc nikomu.
_________________ Hrobový pochôdzkár - Memento mori
Naposledy upravil Nekroman dňa Ut Nov 21, 2006 10:34 pm, celkom upravené 1 krát
|
|
|
|
|
|
|
 |
  |
Zaslal: Ut Nov 14, 2006 7:58 am |
|
  |
 |
|
|
|
|
 |
  |
Zaslal: Ut Nov 14, 2006 8:11 am |
|
  |
 |
|
|
|
|
  |
Zaslal: Po Nov 20, 2006 12:31 am |
|
  |
 |
|
|
|
|
 |
  |
Zaslal: Po Nov 20, 2006 12:40 am |
|
  |
 |
mYXo

Založený: 25.12.2005
|
admin Napísal: |
.... ja sa nieco spytam a v zapati sa to vsetcia opytaju mna .... |
Juuuu, nehovori sa tomu nahodou diskusia Alebo forum
ale na otazku sa neodpoveda otazkou.. pokial v nej nie je skryta odpoved
preco mam na otazku, ktoru som nadhodil odpovedat prvy? |
Mozno preto, ze niekto chce vidiet, ci ma zmysel odpovedat ti na nu. A mozno nie
si myslim, ze pokial sa niekto uprimne pyta, odpovedat ma vzdy zmysel
... ja sa nechcem vyhybat odpovedi, ze co si myslim... |
Ale presne to, hoc musim uznat ze celkom sikovne, robis.
mas pravdu... lebo som cakal odpoved a nie vyzvy si na to opovedat sam
Nekroman - keby chceli pootvorit brany pootvoria ich sami... |
Stalo sa....
comu sa velmi tesime...
admin - kto som? .... snazil som sa vojst do pootvorenej brany a ist... |
Je nas viac co strazime pootvorenu branu, no ja osobne som si tvoj pokus o vstupenie do nej, zial zatial nevsimol. Mozno ma nezaujal, mozno zaujal niekoho ineho, ak je to tak, dufam ze sa to teraz zmeni.
|
no... mozno som stal na prahu a neurobil spravny krok... ale ak ty si ma nevidel... viem ze ma videli ini... a mozno si ma aj videl len o tom nevies...
admin Napísal: |
Zatial vidim to, ze z dialky obzeras branu, skumas, ci sa ti bude pacit aj z druhej strany ked vojdes, no to z prednej strany nikdy nezistis. Vzdy mozes vidiet len fasadu budovy, pokial do nej nevojdes, popripade ak ti o nej niekto nieco nepovie kto ju z vnutra pozna
|
ani nie... skor by som povedal ze neviem prejst... viem co potrebujem vediet.. ale neviem konat... neviem najst v sebe toho spravneho kto by to zvladol a potom ste ho "potlapkali" po pleci:)
|
|
|
|
|
|
|
 |
  |
Zaslal: Po Nov 20, 2006 9:47 am |
|
  |
 |
|
|
|
|
  |
Zaslal: Po Nov 20, 2006 3:47 pm |
|
  |
 |
|
|
|
|
  |
Zaslal: Po Nov 20, 2006 8:35 pm |
|
  |
 |
|
|
|
|
  |
Zaslal: Po Nov 20, 2006 8:42 pm |
|
  |
 |
|
|
|
|
  |
Zaslal: Po Nov 20, 2006 8:52 pm |
|
  |
 |
|
|
|
|
 |
 |
  |
Zaslal: Po Nov 20, 2006 9:21 pm |
|
  |
 |
mYXo

Založený: 25.12.2005
|
Nekroman Napísal: |
klasicky priklad toho, ze ako sa do hory vola, tak sa z hory ozyva...
ja sa nieco spytam a v zapati sa to vsetcia opytaju mna
preco mam na otazku, ktoru som nadhodil odpovedat prvy? nie je to ironicke?
kazdopadne pokusim sa nejako odpovedat.
urcite je rozdiel v tom co si o selekcii myslim a co o nej viem. co o nej viem su fakty, ktore tu takto verejne pisat nebudem. co si o nej myslim... ani sam neviem to nejako definovat.... do nejakeho kratkeho textu a preto som mozno aj tuto temu nadhodil.... a smerujem ju viac menej na tych, ktory su najkompetentnejsi o tom rozpravat... ja sa nechcem vyhybat odpovedi, ze co si myslim... ale naozaj to neviem dat do slov... je to mozno nieco co citim a niekedy tomu co citim ani sam nerozumiem a aj ked ano.. neviem to v tejto chvili dat do slov. ak sa mi podari najst na to slova... odpoviem aj ja...
Nekroman - keby chceli pootvorit brany pootvoria ich sami... pravda je taka, ze oni tie brany pootvorili, ale asi je na tych vonku ci vojdu a budu kracat... ci sa budu pytat a co sa budu pytat... a ci tie brany najdu a budu kracat spravnym smerom... takze ja som sa snazil vojst a pytat sa a kracat.... preto aj ta moja otazka...
admin - kto som? a co si zistil o mne z logov? odpoved ten kto bol, je a bude tu uz bola... kto som.... mam pocit ze v predchadzajucom odstavci som co to o sebe nacrtol... snazil som sa vojst do pootvorenej brany a ist... momentalne sa citim v tme strateny nekracajuci a mozno aj padajuci tam kam by som nechcel a preto sa snazim zase prebrat... a najst miesto kde som prestal kracat a ist dalej... mozno prebudit novu inspiraciu... a mozno zacat byt na seba tvrdsi a ist za tym co som si mozno uz davnejsie vytycil... uspokojil som tvoju otazku alebo sa vynaraju dalsie?
Shaza - z vnutra som mal len malo moznosti to ma zaujma... a viem ze aj to malo co som mal moznost bolo pre mna obrovskou inspirujucou silou... |
Tak som si to pre?ítal ešte znovu a znovu. A neda sa nereagova?. Nechávam to všetko,
ako celok všetko pretože sa to nedá trha?.
mYXo:Neviem pre?o píšeš, že si sa chcel "kam si dosta?" do vnútra Selekcie ke? si dnu. Zamysli sa nad tým o si napisal.
?alej... h?adáš odpovede a to akože Ty a tu? No tak potom je to usmevné .... celá Selekcia ako taká. Alebo dehonestuješ tých o sú tam alebo neviem pre?o a tam brali a pre?o tam si. A ak je to fakt tak, že sa ni? nedozviete ani Vy o ste v Selekcii tak na?o ste tam? Respektívne na?o si tam Ty? Pohybuješ sa v spolo?nosti ktorá sa honosí takými, vymoženos?ami , ako je aj táto stránka takou minulos?ou -- aspo? pod?a toho o uvadzate.
Mal si vraj málo možmostí. Ale ale prosím a smeje sa mi slepé ?revo s toho aj ke? ho nemám. A ak nie ty tak kto potom sa dostal hlbšie?  Ty ktorý si došielel tam kde si.
Ach áno ve? ja nemôžem vedie? kam si došiel.
Nemôžem vedie? a vidie? všetko, ale vidím a viem viac než sa ti teraz evidentne po pre?ítani tohto príspevku pá i.
Tak teda mYXo, aká bude odpove? Omluvíš sa velebnostiam selekcie, i si po?káš až a niekto usmerní, ako treba navonok politicky pôsobi? !
PS: 1 padáš myXo a kam. zastal si a pre?o ve? predsa si vo vnútri
a nemá a kto zastavi? nuž teda oslovím niekoho z okolo idúcich alebo nie?
Padáš len preto, že aj iny padajú okolo teba, alebo preto, že nechceš tým iným pomôc aby nepadli.
A aby a neobvinily s toho, že si nepomohol povieš len:
viete aj ja som padal a ..... a a a a No o povieš ako to je s tebou.
Myslím, že to sta?í. Zamysli sa mYXo zamysli.
Ak si nevieš da? rady tak sa pítaj tu prítomných.
Škriatok bude celí rozhííííííííííkanýýýýýýý, že môže svoju schizofreniu použi pri tebe. |
mam pocit nekro ze sa snazis vidiet za mojimi slovami viac ako tam je... nikde som nenapisal ze do selekcie patrim.... a chcel som sa dostat - tak som to myslim nenapisal, pisal som chcel som vojst... preco som nevosiel to je na inu debatu...
a ano ja hladam odpovede... tak ako asi vacsina ludi.... je na tom nieco usmevne ze to hladam tu? mozno by bolo keby som tu vystupoval ako clen... ale aj napriek tomu verim ze nie kazdy clen je na tom tak dobre, aby nepotreboval hladat odpvede.... hm? obzvlast my necleni... ved aj od toho tieto stranky su... alebo som tu zle?
ze som mal malo moznosti? hmmm to je trosku vytrhnute z kontextu.... na druhej strane to mozno bolo viac ako mali ini... na mojom mieste ale k tomuto sa nechcem vracat.... to sem nepatri...
ako som sa dostal hlbsie? myslis do vlastnej diery? co do vlastne vykopaneho hrobu... fuuuha no to som si pohnojil sam
inak nikam hlbsie som sa nedostal
a co vidis a vies viac po precitani prispevku? a mozno sa mi nepaci len to ze vidis za mojimi slovami to co tam nie je... alebo sa neviem spravne vyjadrovat? chyba moze byt aj vo mne... priznavam... zamyslim sa... zamyslite sa aj vy vsetci... co som teda napisal zle?
ak ma ktokolvek pocit, ze by som sa mal ospravedlnit.... alebo je treba poukazat na moje nevhodne/nevyhovujuce/nespravne/ konanie.. tak sem s tym... prijmam kritiku...
odpoved na PS: 1
- padam tam kam nechcem a zastal som lebo som nevdel ist dalej, nie som vo vnutri
- nemyslim, ze padam preto, ze padaju ostatni... a uz vobec nie preto, ze by padal niekto zo selekcie... ak to smerujes na nich
- neviem vsak preco si sa do mna takto pustil... nesnazim sa byt najmudrejsi skor sa vsetko snazim chapat... u teba vidim vsak jednu vec, nie len ze si nepochopil moje slova (mozno aj mojou vinou) ale sa snazis mi ich aj vyvratit... toto sa mi nezda ako mudre... alebo ty ako hrobovy obchadzkar si mudrejsi ako ja dokazem chapat? 
|
|
|
|
|
|
|
 |
|