|
Predmet: |
Zaslal: Št Dec 14, 2006 4:35 pm |
|
  |
 |
|
|
|
|
 |
  |
Zaslal: Pi Dec 15, 2006 10:48 am |
|
  |
 |
Luis

Založený: 27.12.2005
|
|
armen Napísal: |
Asi môžeme viacerí tu prítomní skáka? meter dvadsa? od radosti, že sme sa narodili na našom milom bohom zabudnutom Slovensku v tejto dobe. ?udstvo už predsalen od dôb stredoveku trošku pokro?ilo a odvyklo si upáli? všetko inak zmýš?ajúce.
Ve? keby sme chceli ís do detailov a odvoláva? sa na Boha a spravodlivos?, tak možno doty?ný bol zlý ?lovek a tá ženská spravila svetu službu tým, že ho zlikvidovala (keby sme teda pripustili, že ho naozaj uhranula, tak kto a ako jej to dokáže !).
Tak pre?o súdime ju? Ve? iba boh vie, i to náhodou nebolo správne a možno pôjdu do pekla tí, ktorí ju dali upáli?... Nie sú o ni? lepší ako oby?ajný vrah.
Takže osta?me pri tom že "only god can judge me" (len boh ma môže súdi?). |
Som rád, že žijem kde žijem. A v?aka bohu za to, že na nás zabudol..... ve?, ako na písal klasik :
Koho boh miluje toho krížom navštevuje.
Tak nech sa na m a ani nepozrie nech mi dá svetený pokoj on aj jeho nasledovatelia ---- s akejko?vek formy.
|
|
|
|
|
|
|
 |
  |
Zaslal: So Dec 16, 2006 4:17 pm |
|
  |
 |
asarat

Založený: 23.01.2006
|
Luis Napísal: |
armen Napísal: |
Asi môžeme viacerí tu prítomní skáka? meter dvadsa? od radosti, že sme sa narodili na našom milom bohom zabudnutom Slovensku v tejto dobe. ?udstvo už predsalen od dôb stredoveku trošku pokro?ilo a odvyklo si upáli? všetko inak zmýš?ajúce.
Ve? keby sme chceli ís do detailov a odvoláva? sa na Boha a spravodlivos?, tak možno doty?ný bol zlý ?lovek a tá ženská spravila svetu službu tým, že ho zlikvidovala (keby sme teda pripustili, že ho naozaj uhranula, tak kto a ako jej to dokáže !).
Tak pre?o súdime ju? Ve? iba boh vie, i to náhodou nebolo správne a možno pôjdu do pekla tí, ktorí ju dali upáli?... Nie sú o ni? lepší ako oby?ajný vrah.
Takže osta?me pri tom že "only god can judge me" (len boh ma môže súdi?). |
Som rád, že žijem kde žijem. A v?aka bohu za to, že na nás zabudol..... ve?, ako na písal klasik :
Koho boh miluje toho krížom navštevuje.
Tak nech sa na m a ani nepozrie nech mi dá svetený pokoj on aj jeho nasledovatelia ---- s akejko?vek formy. |
No dám Ti pokoj dám. 
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
Strana 1 z 1
|