|
 |
  |
Predmet: |
Zaslal: St Jan 24, 2007 9:40 pm |
|
  |
 |
admin

Site Admin
Založený: 22.12.2005
|
|
armen Napísal: |
vrelo súhlasím, kedysi som tiež mala tú ?es?. ostal mi z tej návštevy pocit, že ešte existujú na svete ?udia, ktorí skuto?ne veria a nejde im len o peniažky z odpustkov a zhromaž?ovanie majetku. Atmosféra toho miesta bola úžasná. |
mi hovor, som porusil bohuzial aj pravidlo "tu nefotit" ked som niektore veci videl,proste pokusenie bolo prisilne..... mysim ze aj ten chalan nie je uplen cisty co sa zakazov tyka. Vid tie lebky
Na jednej strane bola nadherac dokazali len z cireho presvedcenia, na druhejvsak ma zarazil ten pristup k "civilom" a "zenam".
Zazil som tam vsak nadhernu vec. Vchadzal som do jednej kaplnky v jendnom nemenovanom chrame na METEORAs a zrazu, este som bol len v pristupovej "chodbe" a zrazu spoza rohu sa ozvvala taka cca 70-90 rocna "sestra" a ohriakla ma ze "no foto" hoci som mal fotak pod bundov. Musim priznat, bol zapnuty. A v tom okamziku som citil nieco, co ma proste donutilo ho vytiahnut a vypnut.
ako to vedela, aleboako to vycitila, dodnes nechapem, ale viem ze som nebol jediny, nokazdeho "ohriakla" poprave.
|
|
|
|
|
|
|
 |
  |
Predmet: |
Zaslal: St Jan 24, 2007 10:20 pm |
|