|
Predmet: |
Zaslal: St Nov 29, 2006 2:25 pm |
|
  |
 |
armen

Založený: 25.12.2005
|
No ?uudia moji (aj vy ostatní)... Toto bola sila! Santa, pred tie reporty z prednášok si mal da? upozornenie, že hrozí udusenie smiechom.. Pripomenulo mi to jeden ezoterický festival, kde sa nás jeden milý ujo snažil presved?i , že ke? budeme ži pod?a nejakých 21 zákonov života, že rozkvitneme.... ...No.
Horšie to už bolo ke? som sa dostala ku krutej realite. Je smutné, o sa stane, ke? ?udia prestanú všetok tento balast filtrova? vlastným úsudkom a ROZUMOM! Všeobecne za?ínam zastáva? názor, že niektoré stránky na nete sú psychickému zdraviu škodlivé a pokia? ?lovek stratí nadh?ad a vlastný názor, môže to dopadnú fakt zle.
Vä šina ?udí, o poznám, sa na Vesmírnych ?udkoch dos? zabáva, ale na každých 10 normálnych sa nájde aspo? jeden, ktorý je náchylný tomu uveri?. Takže sa bojím, že dos? presne vedia, o robia... Aj zlá reklama je reklama.
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
  |
Zaslal: Št Nov 30, 2006 9:37 pm |
|
  |
 |
Shaza

Založený: 13.09.2006
|
|
Ascher Napísal: |
vazeny kolegovia
pred panom Bendom dávam klobúk dole, nie preto o tvrdí a píše ale pred jeho schpnos?ou zauja? davy. V tomto som vyjadril to preco som napisal ze chyba je v ludoch.
Pokialsa niekto necha opit rozkom znamena to ze osoba ktora rozok dava ma v sebe urcitu schopnost. Nezaujima ma co pise a ako pise.uz vasimi odpovedami na to aky je zly mu svojim sposobom robite reklamu. prirovnam to k tomu ked bola napisaná knizka opus dey a cirkev ju odsudila jej predajnost sa niekolko nasobne zvysila.
vecsina ludi chce byt na vyslni a chce si tym nieco dokazat, len malokto ma tu odvahu aj vystupit, z tohto hladiska je pre mna pan Benda zaujimavy- ci uz je schyzofrenik alebo blazon, to mi je jedno.dokazal co dokazal.aj inteilgent sa musi nad jeho vyrokmi pozastavit a nieco napisat.benda nestiahol chvost a ide stale za svojim, to znamena ze ma v sebe presvecenie a ide si za nim
este raz podotykam nehodnotim to co pise.hodnotim jeho osobu.
ps nekroman: som rad ze si sa znova ozval.
ps1 admin:pan kolega nepisem o nasich kolegoch, myslim ze to co som napisal som niektore veci vysvetlil. |
.... no fajn tak,najblizsie budem velmi uvazovat a vytvorim taku ,, pekaren z rozkov a tak vsetkych opijem" ascher vsak nieje nic jednoduchsie. . . . . . . . .
prepac ale mam naozaj pocit, ze si poriadne nepochopil o com tu tato diskusia je, alebo ja som uz totalne mimo prosim pomozte mi asi niesom schopna chapat a privitam ked mi to ktokolvek ozrejmi dakujem
|
|
|
|
|
|
|
 |
  |
Zaslal: Pi Dec 01, 2006 3:57 pm |
|
  |
 |
|
|
|
|
 |
  |
Zaslal: Pi Dec 01, 2006 4:12 pm |
|
  |
 |
Luis

Založený: 27.12.2005
|
|
Ascher Napísal: |
vazeny kolegovia
pred panom Bendom dávam klobúk dole, nie preto o tvrdí a píše ale pred jeho schpnos?ou zauja? davy. V tomto som vyjadril to preco som napisal ze chyba je v ludoch.
Pokialsa niekto necha opit rozkom znamena to ze osoba ktora rozok dava ma v sebe urcitu schopnost. Nezaujima ma co pise a ako pise.uz vasimi odpovedami na to aky je zly mu svojim sposobom robite reklamu. prirovnam to k tomu ked bola napisaná knizka opus dey a cirkev ju odsudila jej predajnost sa niekolko nasobne zvysila.
vecsina ludi chce byt na vyslni a chce si tym nieco dokazat, len malokto ma tu odvahu aj vystupit, z tohto hladiska je pre mna pan Benda zaujimavy- ci uz je schyzofrenik alebo blazon, to mi je jedno.dokazal co dokazal.aj inteilgent sa musi nad jeho vyrokmi pozastavit a nieco napisat.benda nestiahol chvost a ide stale za svojim, to znamena ze ma v sebe presvecenie a ide si za nim
este raz podotykam nehodnotim to co pise.hodnotim jeho osobu.
ps nekroman: som rad ze si sa znova ozval.
ps1 admin:pan kolega nepisem o nasich kolegoch, myslim ze to co som napisal som niektore veci vysvetlil. |
No kolega Ascher: i sa na ser.... a tak,ale ak sa na veci pozrieš aj spe? troška tak Kuwa musíš uzna?, že to tak vyznieva. musíš is? chronologicky viac dozadu ( nie do zadku) a pozrie? sa ako niekto iný a pochopíš o ti ostatný oklepali o ten otvorený orechový sústava o teba prezentova?. Chrápeš ty m a i chrápeš proti mne? Háá a potomky ty budeš uvidie? o tebe iny a iné snažia v komunikova? do otvorená gebu?a, že môžeš ty ma? názor svoj a ak on je aj názor môj a náš.
Inak aj vysvetlené nak sa ti pá i onen i oná ale pri tom to nedaj do suvaha matematická, že selekcia taka primitív, ako Ivo Aštar Benda.
Je teba už osvitená tá otvorená a škeriaca bublina orecha.
|
|
|
|
|
|
|
 |
  |
Zaslal: Pi Feb 02, 2007 2:21 pm |
|